Μέσα στην εβδομάδα «κλείνει» η παραμονή του κορμού της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά

Πάει για Κυριακή μεσημέρι στο Κορωπί το ματς με τον Διομήδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bakaoukasΗ ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κινείται δυναμικά αυτό το καλοκαίρι για να τελειώσει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας και να «χτίσει» ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα. Μετά την αποχώρηση των Τσαούση – Παπαδόπουλο και την άκομψη φυγή του Κατσίκη, στην Ενωση επιθυμούν άμεσα να τελειώσουν με τις ανανεώσεις των τεσσάρων αθλητών του κορμού της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ στοχεύουν μέχρι το Σαββατοκύριακο να οριστικοποιηθεί η παραμονή των Μπακαούκα, Γεωργιάδη, Νικολαϊδη και Χ.Παπαδόπουλου στην Ενωση και να ξεκινήσει από αυτούς η βάση της νέας ΑΕΚ, ενώ εν συνεχεία θα γίνουν επαφές και με άλλους (Μπαλάς, Δημοσθένους, Τσιλιμπάρης).

Το… εμπόδιο στην προσπάθεια της ΑΕΚ για να κινηθεί άμεσα και δυναμικά στην αγορά είναι η απουσία ρευστού. Η Ερασιτεχνική δεν έχει αυτή την περίοδο χρήματα για προκαταβολές και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια του τμήματος να ενισχυθεί. Άλλωστε, τα έσοδα αναμένονται με τα πρώτα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο με την επιστροφή της στην Super League τον Αύγουστο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X