Μπουονανότε: "Είναι δύσκολο, αλλά θέλω να μείνω στην Κίλμες"

Το γκολ που δεν πανηγύρισε ο Μπουονανότε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotte_quilmesΟ Ντιέγκο Μπουονανότε σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να ανανεωθεί ο δανεισμός του από την Γρανάδα στην Κίλμες, ωστόσο παραδέχτηκε πως αυτό είναι δύσκολο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός -που απασχόλησε την ΑΕΚ- είναι δανεικός ως τις 30 Ιουνίου στην Κίλμες, με την υπάρχουσα συμφωνία να είναι ιδανική για την ομάδα του Μπουένος Άιρες, καθώς δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση προς τη Γρανάδα ή τον ποδοσφαιριστή! Οι Ισπανοί καλύπτουν τον μισθό του και απλώς παραχώρησαν τον ποδοσφαιριστή για να βρει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Μπουονανότε δήλωσε: “Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζω τι θα συμβεί, ο δανεισμός μου τελειώνει στις 30 Ιουνίου και ακόμη είμαστε σε επαφές. Δυστυχώς δεν εξαρτάται από μένα. Οι μήνες που βρίσκομαι στην Κίλμες είναι εκπληκτικοί! Είτε είμαι βασικός, είτε έρχομαι από τον πάγκο δεν υπάρχει πρόβλημα. Ήθελα ένα περιβάλλον που θα νιώθω άνετα, θα απολαύσω το ποδόσφαιρο και το βρήκα στην Κίλμες. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητή (Χούλιο Φαλσιόνι), όλα πάνε θαυμάσια για μένα και θέλω πολύ να συνεχίσω”.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X