"Πείραμα" με τον Σβάρνα δεξιά και με πολλές αλλαγές για το φινάλε της ΑΕΚ στη Football League

Η "πατρική" υποδοχή του Δέλλα στον Σβάρνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

svarnasΗ τελευταία δοκιμή ενδεκάδας του Τραϊανού Δέλλα με την ΑΕΚ στη Football League έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα. Ο προπονητής της Ένωσης φανέρωσε τις σκέψεις του σχετικά με τους παίκτες που προτίθεται να επιλέξει στο αρχικό σχήμα, στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε ότι προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει και πάλι αρκετές αλλαγές προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Την εστία της ομάδας αναμένεται να υπερασπιστεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο νεαρός Παναγιώτης Ντούνης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην άσκηση τακτικής και σ’ αυτή με τις στημένες φάσεις, θέση στο δεξί άκρο της άμυνας πήρε ο Στράτος Σβάρνας. Ο Δέλλας δείχνει ότι θέλει να δοκιμάσει τον νεαρό άσο και σε μια διαφορετική θέση απ’ αυτή του κεντρικού αμυντικού, ώστε να δει πως θα ανταποκριθεί και αν μπορεί να “κερδίσει” μια επιπλέον επιλογή. Αριστερά έπαιξε ο Πεταυράκης, ενώ το κεντρικό αμυντικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν ο Κολοβέτσιος με τον Σαρρή.

Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Ρόβας με τον Φαγιέ, ενώ την τριάδα πίσω από τον Ντακόλ που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, αποτελούσαν οι Ντούνης, Ανάκογλου και Γροντής.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X