Τελειώνει μέχρι αύριο του Βάργκας, με την υπογραφή του συμβολαίου του από τη Χιλή

Ραντεβού για τον Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas-βαργκαςΕίναι αλήθεια πως η υπόθεση θα έπρεπε να είχε κλείσει από το Σάββατο, όταν ήρθαν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Ρόναλντ Βάργκας για τις τελικές επαφές. Η συμφωνία επιτεύχθηκε, τα πράγματα δείχνουν πως έχουν δρομολογηθεί, αλλά απομένει η υπογραφή του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού για να σφραγιστεί η συμφωνία. Και η αδυναμία να σταλούν τα υπογεγραμμένα συμφωνητικά, θύμιζαν παλιότερες εποχές που η επικοινωνία ήταν εξαιρετικά δύσκολη και τα φαξ είδος πολυτελείας.

Ωστόσο, φαίνεται πως τώρα η υπόθεση είναι πια σε τελικό στάδιο. Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του Βάργκας και έχουν την ενημέρωση πως η υπόθεση θα έχει λήξει το αργότερο ως αύριο το μεσημέρι. Ο διεθνής άσος έχει παραλάβει τα τελικά κείμενα της συμφωνίας, θα τα υπογράψει και θα τα αποστείλει με κούριερ που περιμένουν στην Ενωση μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν από την καθυστέρηση και θεωρούν πως τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Αν για κάποιον λόγο διαψευστούν οι εκτιμήσεις των εκπροσώπων του Βάργκας, τότε είναι πιθανό να υπάρξει αποστολή «κιτρινόμαυρου» παράγοντα – μαζί με έναν εκ των ατζέντηδων του παίκτη – ώστε να πάρουν άμεσα την υπογραφή του. Πάντως, ως τώρα δεν υπάρχει προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X