Ο Μιχαλόπουλος νέος έφορος στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΜΕΝΤ – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aekvolleyΟ Γιάννης Μιχαλόπουλος θα είναι ο νέος έφορος που θα «τρέξει» τα θέματα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Μετά τον υποβιβασμό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Α2 δεν υπήρχε καμία ουσιαστική εξέλιξη αναφορικά με τους στόχους αλλά και την επόμενη ημέρα του τμήματος στην Α2. Η διοίκηση είχε ρίξει το βάρος όλο αυτό το διάστημα στο οικονομικό κομμάτι, θέλοντας να καταρτίσει πρώτα το μπάτζετ έτσι ώστε να έχει μια πρώτη εικόνα για το πως θα μπορέσει να κινηθεί το τμήμα την επόμενη σεζόν. Αλεξίου και Κατσαδήμας βρίσκονταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα για να βρουν λύσεις για την ομάδα και μια από τις εκκρεμότητες ήταν και η θέση του εφόρου.

Μετά την αποχώρηση των Μακρή και Καμαρίκου, η Ματίνα Ευγενίου ήταν αυτή που ανέλαβε το ρόλο αυτό, βοηθώντας για να βγει η χρονιά ωστόσο η ίδια δεν θα συνεχίσει. Για αυτό το λόγο και η διοίκηση ανέθεσε στον Γιάννη Μιχαλόπουλο το έργο αυτό. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στο τμήμα μιας και ο γιος του Γιώργος Μιχαλόπουλος αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία για να βοηθήσει το τμήμα στην Α2 και η διοίκηση του ανέθεσε το δύσκολο αυτό έργο. Πλέον ξεκινούν και οι συζητήσεις στο τμήμα καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε στασιμότητα. Ο κ. Μιχαλόπουλος θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις επαφές έχοντας το “οκ” από την διοίκηση για να συζητήσει με προπονητή και παίκτες. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντώνης Παπαδόπουλος περιμένει πάνω από δύο μήνες για να κάνει μια συνάντηση με τους διοικούντες κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Όπως όλα δείχνουν ο προπονητής θα μιλήσει με το νέο έφορο, χωρίς όμως να είναι σίγουρη η παραμονή του.

Ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε την τελευταία φορά και ελπίζει τουλάχιστον πως στη νέα επαφή θα υπάρχει κάποια πιο συγκεκριμένη απόφαση έτσι ώστε να αποφασίσει και ο ίδιος αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του τμήματος. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συζητήσεις και με τους αθλητές από τη περσινή ομάδα για να ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι όχι.

Πηγή: ΩΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X