Βάργκας: "Θέλω διάκριση με την Εθνική"

Βάργκας: "Θέλω διάκριση με την Εθνική"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargasΑπομένουν λεπτομέρειες για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας, αλλά ταυτόχρονα για τον μέσο από τη Βενεζουέλα υπάρχει αυτές τις μέρες και η προοπτική του Κόπα Αμέρικα, που θα ξεκινήσει την Κυριακή στη Χιλή.

Η Βενεζουέλα ολοκληρώνει την προετοιμασία της στη Μεντόσα της Αργεντινής και την Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά εναντίον της Κολομβίας, στην πόλη Ρανκάγουα. Ο Βάργκας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Deportiva της Βενεζουέλας, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και στον στόχο του με την Εθνική του ομάδα:

«Στην Τουρκία μπορεί η ομάδα που αγωνιζόμουν, η Μπαλικεσίρσπορ να υποβιβάστηκε, όμως σε ατομικό επίπεδο, πήγα καλά. Τώρα είμαι εδώ με την Εθνική και νιώθω όμορφα. Υπήρξαν εφιαλτικές στιγμές παλιότερα για μένα λόγω τραυματισμών, αλλά είμαι καλά και έχω το μυαλό μου στο Κόπα Αμέρικα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είμαι υγιής».

Στην Τουρκία, ο Βάργκας βρήκε ξανά αγωνιστικό ρυθμό, μετά τη δύσκολη περίοδο που είχε με την Άντερλεχτ. Αγωνίστηκε σε 25 ματς (1.499 λεπτά), πέτυχε 6 γκολ, με αποτέλεσμα να κληθεί και πάλι στην Εθνική από τον Νοέλ Σανβισέντε και να ετοιμάζεται πλέον για το πρώτο του Κόπα Αμέρικα.

«Ο προπονητής μας δείχνει τον τρόπο που θα δουλεύουμε στο γήπεδο και ατομικά και ομαδικά. Η ομάδα μας μπορεί να παίξει καλά με τη μπάλα και αυτό είναι που θέλει ο Σανβισέντε. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του και εγώ θα αγωνιστώ σε όποια θέση επιθυμεί εκείνος. Θα προτιμούσα στον άξονα, αλλά μπορώ να αγωνιστώ τόσο αριστερά, όσο και δεξιά στη μεσαία γραμμή. Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα και θέλουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, όπου η ομάδα κατετάγη τέταρτη».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X