Η ΑΕΚ χτυπάει "παντού" για μεταγραφές και ψάχνει τις καλύτερες περιπτώσεις

Σε φουλ ρυθμούς το μεταγραφικό σκάουτινγκ της ΑΕΚ εντός και εκτός συνόρων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-milovanovic-μπαγεβιτς-μιλοβανοβιτςΜεταγραφική ¨επίθεση¨ σε πολλές θέσεις ετοιμάζει η ΑΕΚ με σκοπό, όσο το δυνατόν νωρίτερα, να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει του πρώτου ραντεβού για τη νέα σεζόν που θα γίνει τις πρώτες μέρες του Ιούλη. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το enwsi.gr οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου προσανατολίζονται στο να αποκτήσουν συνολικά τουλάχιστον οκτώ με εννιά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μαζί με όσους παραμείνουν από τη φετινή σεζόν θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της επόμενης σεζόν.

Έχουμε και λέμε. Εκτός από τους Σιμόες, Γκάλο, Ανδρεόπουλο και Βάργκας (αναμένεται άμεσα να τελειώσουν και τυπικά οι δύο τελευταίες μεταγραφές) είναι γνωστό ότι θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, με την περίπτωση του Μούλντερ πάντως αυτή τη στιγμή να έχει μπει στο ¨ψυγείο¨. Επίσης είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί στόπερ με ¨καλό¨ αριστερό πόδι, αλλά και ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ντίντακ να αποτελεί ακόμα και σήμερα το φαβορί για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Για την επιθετική γραμμή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Εκτός από τον Σκόκο, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο αλλά η περίπτωσή του φαντάζει προς το παρόν εξαιρετικά δύσκολη, το enwsi.gr σας αποκάλυψε χθες ότι προτάθηκε ο Αργεντινός Γκονσάλο Ζάρατε της Γιουνγκ Μπόις, ενώ πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα παραμένει ο Μπουονανότε. Εννοείται ότι δεν είναι μόνο αυτοί, αφού καθημερινά οι ¨κιτρινόμαυροι¨ τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης, πρόθεση των υπεύθυνων της ΑΕΚ είναι να ενισχύσουν το ρόστερ με δύο σέντερ φορ που θα έχουν έφεση στο σκοράρισμα και θα μπορούν άμεσα να κάνουν τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X