Το δίλημμα του Γεωργέα για "αντίο" από φέτος ή αν θα αποχωρήσει αργότερα

"Χλωμός" ο Γεωργέας για Πάτρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgeasΑινιγματικός εμφανίστηκε χθες ο Νίκος Γεωργέρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λάρισα. Ο αρχηγός της Ένωσης αφού πρώτα ευχαρίστησε τους πάντες για τα δύο προηγούμενα χρόνια που πέρασε φορώντας ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, με τη φράση “καλή αρχή, τώρα ξεκινάμε”, ουσιαστικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη βάλει τέλος στην καριέρα του. Σε ερώτηση μάλιστα που του τέθηκε για το αν έχει αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν απάντησε μόνο με ένα “θα δούμε”.

Πριν το παιχνίδι πολλοί πίστευαν ότι ο Γεωργέας θα αγωνιζόταν χθες για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Όπως αποδεικνύεται όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Ο αρχηγός της ομάδας και συγχρόνως ένας από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν όσα είχαν και δεν είχαν για το καλό της Ένωσης εδώ και 13,5 χρόνια, βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή αν θα πει “αντίο” από φέτος.

Ο ίδιος αισθάνεται ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει, αν και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι την επόμενη αγωνιστική σεζόν με την ΑΕΚ ξανά στη Super League και μάλιστα έχοντας υψηλούς στόχους, δε θα είναι εύκολο να βρει θέση στην αγαπημένη του ομάδα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και μέχρι τότε αναμένεται να εξετάσει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, ενώ θα μιλήσει με τον Τραϊανό Δέλλα αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να πληροφορηθεί και την πρόθεση της ΑΕΚ, πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X