Τέλος ο εφιάλτης

Τέλος ο εφιάλτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-larisa-αεκ-λαρισαΗ ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για να ολοκληρωθεί η πιο δύσκολη διετία στην ιστορία του συλλόγου και σήμερα στο ΟΑΚΑ είπε τέλος στον εφιάλτη σε ό,τι αφορά τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Περίπου 10.000 Ενωσίτες βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τους παίκτες, οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο θύμισαν κάτι από το εξαιρετικό πρόσωπο που είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να τους ικανοποιήσει παίρνοντας τη νίκη και έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα.

Η ΑΕΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι. Επέτρεψε στη Λάρισα να έχει τον έλεγχο της μπάλας και να φτάνει με αξιώσεις γύρω από την περιοχή του Ανέστη, δείχνοντας αδυναμίες ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Ωστόσο, όσο περνούσε ο χρόνος η Ενωση ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο του ματς. Μετά το μέτριο πρώτο δεκάλεπτο, οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν απόλυτα μέσα στο γήπεδο και το ημίωρο που ακολούθησε ήταν μακράν το καλύτερο της ΑΕΚ στη διαδικασία των πλέι οφ.

Από το πρώτο σουτ του Μπαρμπόσα στο 12’ και έπειτα, ακολούθησε καταιγισμός φάσεων. Εχοντας σε τρομερή μέρα τον Μπαρμπόσα, τους Κορδέρο και Γιόχανσον να κυριαρχούν στο κέντρο και τους Αραβίδη και Πλατέλλα πολύ ορεξάτους, η ΑΕΚ κυριάρχησε. Εφτανε με χαρακτηριστική ευκολία σε θέση βολής στην εστία του Αποστολίδη, αλλά δεν ολοκλήρωνε τις προσπάθειες της.

Η λύση βρέθηκε έπειτα από μαγική πάσα του Μπαρμπόσα και με τον Αραβίδη να πλασάρει εύστοχα λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημίωρου (φάση που ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ). Η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον «Αραβα» και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι. Ωστόσο, «πληγώθηκε» και πάλι από στημένη φάση, με τον Γεωργέα να χάνει τον Κοντοδήμο και εκείνος να πλασάρει εύστοχα από κοντά τον Ανέστη (και σε αυτή τη φάση πάντως, υπάρχει οφσάιντ).

Φαίνεται πως αυτό το γκολ, σε συνδυασμό με την κόπωση που έδειξε στο παιχνίδι του ο Κορδέρο, αποσυντόνισαν την ΑΕΚ. Ετσι, στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε η ομάδα που χειροκροτήθηκε στο πρώτο μέρος και ξεσήκωσε τον κόσμο, αλλά ένα σύνολο δίχως φαντασία και με μεγάλες αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι. Οι φάσεις πλέον γίνονταν με το…σταγονόμετρο και η Ενωση έδειχνε εγκλωβισμένη επιθετικά και παράλληλα ευάλωτη στις στημένες φάσεις της Λάρισας.

Ο Δέλλας προσπάθησε να σουλουπώσει την κατάσταση αρχικά με τον «φρέσκο» Ανάκογλου αντί του Κορδέρο και έπειτα με τον Ντακόλ αντί του Κρισάντους, που βοήθησε ελάχιστα. Οι παίκτες της Λάρισας έπαιζαν δυνατά, εκνεύρισαν τους «κιτρινόμαυρους» και δεν υπήρχε ηρεμία στο παιχνίδι και το καθαρό μυαλό που θα έδινε το γκολ της νίκης. Μοιραία και παρά τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» στο φινάλε της αναμέτρησης, το σκορ παρέμεινε στο 1-1 και η ΑΕΚ έκλεισε τα φετινά ματς στο ΟΑΚΑ μένοντας στην ισοπαλία.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Γεωργέας, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Κορδέρο (64’ Ανάκογλου), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (89’ Γροντής), Αραβίδης, Κρισάντους (71’ Ντακόλ)

Λάρισα (Σ. Παπαδόπουλος, 4-2-3-1): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (79’ Σταθάκης), Μουλόπουλος (86’ Παμλίδης), Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς

Ο διαιτητής Σελεμίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αραβίδη (32’), Πλατέλλα (73’), Γεωργέα (90’+), Κοντοδήμο (27’), Ελιομάρ (27’), Μπανούση (64’), ενώ απέβαλε στις καθυστερήσεις τον Μπανούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X