ΑΕΚ - Λάρισα 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ - Λάρισα 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÐËÅÉ ÏÖ FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Στις 19:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λάρισα και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στη Football League.  Το enwsi.gr βρίσκεται ήδη στο Ολυμπιακό στάδιο και θα σας μεταδώσει LIVE μέσω Web Radio όλη την εξελίξη της αναμέτρησης σε περιγραφή του Μανώλη Βογιατζάκη. Ο Τάσος Καπετανάκος θα είναι στην, λεπτό προς λεπτό γραπτή ενημέρωση και ο Κώστας Τσίλης με τον Σταύρο Καζαντζόγλου στο ρεπορτάζ.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει πάρει στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, αφήνοντας εκτός μόνο τους τραυματίες και με βάση τη δοκιμή ενδεκάδας που έκανε χθες στα Σπάτα ετοιμάζει ξανά αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Για να ακούσετε τη μετάδοση του αγώνα πατήστε PLAY στη μέση της παρακάτω οθόνης, όταν κάτω δεξιά εμφανιστεί η ένδειξη LIVE. Όσοι θέλετε να δείτε την λεπτό προς λεπτό γραπτή ενημέρωση του ματς μέσω της mobile εφαρμογής του enwsi.gr, πατήστε ΕΔΩ.


Live streaming video by Ustream

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X