Διατηρεί την επιθετική γραμμή και ετοιμάζει αλλαγές σε κέντρο και άμυνα ο Δέλλας

Κορδέρο: «Τώρα τίτλους και Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kordero-κορδεροΣτους τελευταίους αγώνες ο Τραϊανός Δέλλας κάνει συνεχώς αλλαγές στο αρχικό σχήμα με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Με βάση τα όσα συνέβησαν στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην άσκηση τακτικής, ο τεχνικός του Δικεφάλου προτίθεται να διατηρήσει στη βασική ενδεκάδα τους παίκτες που έπαιξαν στην επίθεση κόντρα στον Απόλλωνα. Δηλαδή τον Κρισάντους στην κορυφή και τριάδα πίσω του με τον Αραβίδη αριστερά, δεξιά τον Πλατέλλα και τον Μπαρμπόσα στον άξονα σε ελεύθερο ρόλο.

Ο Δέλλας ετοιμάζει πάντως αλλαγές τόσο στα δοκάρια όσο και στις υπόλοιπες γραμμές, με τον Βούρα να παίρνει θέση στο τέρμα και τους Λαμπρόπουλο – Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Σοϊλέδης και Γεωργέας έχουν το προβάδισμα για τα δύο άκρα, ενώ στη μεσαία γραμμή δοκίμασε τον Κορδέρο με τον Γιόχανσον.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X