Κλείνει στη Μπέτις ο Φαν Ντερ Φάαρτ

Στον πάγκο ο Φαν ντερ Φάαρτ στον «τελικό» του Αμβούργου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Van der vaartΟ Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μπέτις και όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Πέπε Μελ, η μεταγραφή είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα. Η Μπέτις επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και προφανώς μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολλανδού. Επιπλέον, η Μπέτις εδρεύει στη Σεβίλλη, μόλις 120 χιλιόμετρα από το Κάντιθ, την πόλη που ζουν οι συγγενείς του Φαν Ντερ Φάαρτ από την πλευρά της Ισπανίδας μητέρας του. Εδώ και χρόνια, ο Ολλανδός έχει αναφέρει πως θα αποσυρθεί αγωνιζόμενος στην Κάντιθ, για να ικανοποιήσει την επιθυμία της γιαγιάς του, αλλά τώρα η Κάντιθ είναι στις μικρές κατηγορίες, οπότε η προοπτική της Μπέτις τον ικανοποιεί απόλυτα.

Ο Πέπε Μελ δήλωσε πως η Μπέτις είναι και πάλι ελκυστική για ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου και περιμένει πως τη Δευτέρα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, καθώς θα “τρέξει” το θέμα ο Εντουάρντο Μαθία, πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν των Σεβιγιάνων.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X