Καμπερίδης: "Να είμαι παρών σε μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια"

Καμπερίδης: "Να είμαι παρών σε μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

artΟ Μιχάλης Καμπερίδης επέστρεψε πρόσφατα στην ΑΕΚ, μετά τον δανεισμό του στην ισπανική, Ουέσκα. Ο ταλαντούχος φόργουορντ έκανε δηλώσεις στο ΑΡΤ.

Για τον δανεισμό του στην Ουέσκα: «Το επίπεδο στην Ισπανία είναι τελείως διαφορετικό. Όχι μόνο μπασκετικά. Ο κόσμος γεμίζει τα γήπεδα σε όλες τις κατηγορίες. Η οικονομία είναι διαφορετική. Το πώς αντιμετωπίζουν όλοι τον αθλητισμό, επίσης».

Για το αν πιέστηκε παραπάνω στην ΑΕΚ, λόγω ηλικίας: «Είχα την ίδια πίεση με τους συμπαίκτες μου. Όλοι ήμασταν συνειδητοποιημένοι. Θέλαμε να βελτιωνόμαστε, να αποκτήσουμε “χημεία”. Ήταν πολύ μακρύς ο δρόμος τότε. Κοιτάζαμε την κάθε μέρα ξεχωριστά».

Για τον προσωπικό στόχο του με την ΑΕΚ: «Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε τέτοια ομάδα; Η ΑΕΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει και εγώ θέλω να δουλεύω, να βελτιώνομαι και να παίξω. Να είμαι κι εγώ ένα κομμάτι της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X