Ανανέωσε με Παναιτωλικό ο Κουτρομάνος

Ανανέωσε με Παναιτωλικό ο Κουτρομάνος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koutromanosΠαίκτης του Παναιτωλικού θα είναι για ακόμη έναν χρόνο ο Δημήτρης Κουτρομάνος, καθώς ο 28χρονος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Σε ακόμη μία ανανέωση, μετά αυτή του Κούσα, προχώρησε ο Παναιτωλικός καθώς ανακοίνωσε την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουτρομάνου. Ο Κουτρομάνος είναι γέννημα θρέμμα Αγρινίου και Παναιτωλικού. Πρώτη φορά έπαιξε στα «καναρίνια» την σεζόν 2004-2005, πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, έπαιξε δανεικός σε Θρασύβουλο, Εθνικό, Αναγέννηση Καρδίτσας και επέστρεψε το 2011 στο Αγρίνιο. Ο σοβαρός τραυματισμός του λίγους μήνες μετά στο παιχνίδι με τον Άρη και οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν, τον κράτησαν για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Πέρσι είχε 6 συμμετοχές και φέτος 20.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό για ακόμα ένα χρόνο συμφώνησε σήμερα ο Δημήτρης Κουτρομάνος. Ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής, που θα αγωνίζεται για 6η σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας, τόνισε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που παραμένω και την επόμενη σεζόν μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω και εγώ όσο μπορώ για να φτάσει ο Παναιτωλικός ακόμα ψηλότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X