Χόρα: «Σπουδαίος σύλλογος η ΑΕΚ, περιμένω την πρόταση της» (ΦΩΤΟ)

Χόρα: «Σπουδαίος σύλλογος η ΑΕΚ, περιμένω την πρόταση της» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

horaΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε χθες βράδυ το όνομα του Ιοάν Χόρα, ο οποίος ενδιαφέρει την ΑΕΚ για την θέση του ακραίου επιθετικού.

Ο 27χρονος Ρουμάνος μίλησε στο «gsp.ro» για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει τσεκάρει τον παίκτη που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.

Και με τις δηλώσεις του επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ με τον Χόρα να τονίζει ότι περιμένει να ακούσει την πρόταση της Ενωσης για να γίνει «κιτρινόμαυρος».

«Εχω δώσει εντολή σε αρκετούς ατζέντηδες να διαπραγματευτούν την μεταγραφή μου. Γνωρίζω ότι ομάδες ενδιαφέρονται για μένα αλλά δεν έχω ακούσει την προσφορά της ΑΕΚ. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή για μένα» δήλωσε ο Χόρα, ενώ στο δημοσίευμα έχει γίνει και μια λάθος εκτίμηση καθώς αναφέρεται ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη στα πλέι οφ και πιθανότατα θα ανέβει στην Super League, κάτι που έχει εξασφάλισε πριν τρεις αγωνιστικές.

lista8

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X