Τα σενάρια για την εγκληματική οργάνωση

Τα σενάρια για την εγκληματική οργάνωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ImageGen.ashxΜου την έχει δώσει αυτή η ιστορία με την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα που την παλεύει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς. Έρχονται στα αυτιά μου διάφορα πράγματα, θα αποφύγω να τα αναφέρω για να μην… εκτεθώ. Ο κίνδυνος είναι δεδομένος.

Δεν είναι το παραμύθι ότι μ’ αυτά που γράφεις προκαταλαμβάνεις το έργο της δικαιοσύνης. Άλλο είναι το πιο βαρύ. Ότι με το που θα γράψεις τούτο και εκείνο θα πουν ότι παίζεις παιχνίδι. Ότι είμαι υπέρ, ότι είμαι κατά του τάδε κατηγορούμενου.

Τέλος πάντων. Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή το έργο. Η παρέλαση ανθρώπων της πιάτσας από τον ανακριτή. Σειρά έχει ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, ο Θόδωρος Κουρίδης. Αναμένεται να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον.

Παρένθεση. Πριν από ένα χρόνο τον είχαν κοπανήσει τον δικηγόρο Θόδωρο Κουρίδη. Άγνωστοι, βέβαια. Και όσο τον βαρούσαν μέσα στο αυτοκίνητό του οι άγνωστοι του είπαν ένα γνωστό μυστικό.

Περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο έφαγε και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, για χρόνια πολλά σύμβουλός της Άρης Σταθόπουλος. Κι αυτόν τον είχαν κτυπήσει άγνωστοι, πολύ πιο άσχημα απ’ ό, τι τον Κουρίδη, στα χρόνια που η Παράγκα είχε ολοκληρώσει την παρουσία της.

Υπάλληλος της ΕΠΟ ο νομικός σύμβουλος Θόδωρος Κουρίδης, όπως υπάλληλοι της ομοσπονδίας είναι οι Παυσανίας Παπανικολάου και Χρήστος Υφαντής, οι οποίοι όμως καθάρισαν αυτοί. Στην πιάτσα λένε ότι οι Υφαντής (δημοσιογράφος), Παπανικολάου (υπεύθυνος λογιστηρίου) απηλλάγησαν λόγω Μελισσανίδη. Επειδή το αφεντικό της ΑΕΚ στην κατάθεσή του στον ανακριτή είπε ότι «Αυτοί είναι υπάλληλοι της ΕΠΟ, δεν φταίνε, έκαναν ό, τι τους έλεγαν για να μη χάσουν τη δουλειά τους…».

Υπάλληλος είναι στην ΕΠΟ και ο Κουρίδης. Αυτός γιατί θα φάει σήμερα τους περιοριστικούς όρους; Και πώς το ξέρεις, ρε αποδυτηριάκια, θα μου πεις. Δεν το ξέρω. Πώς να το ξέρω! Απλά λέμε ότι κατά τον ανακριτή ο Κουρίδης βρίσκεται «μπλεγμένος» σε εξωυπαλληλικές δραστηριότητες.

Έλεγα, όμως, ότι μου την έχει δώσει αυτή η ιστορία με την εγκληματική οργάνωση. Γιατί; Φοβάμαι μήπως δεν «βγει» τίποτα μετά από τόσο «θόρυβο». Καλά, άσε το άλλο. Ότι δύσκολα να σταθούν σε δικαστήριο οι περιοριστικοί όροι του ανακριτή και του εισαγγελέα. Μήπως πριν φθάσει η δουλειά στις δίκες αποδειχθεί τσιχλόφουσκες η τελευταία κουβέντα του ανακριτή.

Πηγή: apodytiriakias

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X