Οι Τούρκοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ο Βάργκας ετοιμάζεται να πει "αντίο"

Η ΑΕΚ χτύπησε την … πόρτα 27χρονου επιθετικού  Ρόναλντ Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ronald-vargasΕκτός απ’ τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι περιμένουν τις εξελίξεις με την υπόθεση του Ρόναλντ Βάργκας, οι φίλοι της Μπαλικεσίρσπορ επίσης έχουν αγωνία για το μέλλον του διεθνή μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα. Ο ποδοσφαιριστής άλλωστε αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν με τη φανέλα της ομάδας τους και για το λόγο αυτό περιμένουν τις εξελίξεις, απ’ τις οποίες θα φανεί σε ποιον σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση που έγινε στο επίσημο blog των φιλάθλων της τουρκικης ομάδας, σύμφωνα με την οποία σημειώνεται μεταξύ άλλων: “Η ΑΕΚ πραγματοποίησε ταξίδι για τον Βάργκας και αν τα βρουν στο οικονομικό θα υπογράψει συμβόλαιο”.

Όπως φαίνεται οι φίλοι της Μπαλικεσίρσπορ έχουν ενημερωθεί πλέον ότι η Ένωση έχει μπει πολύ δυναμικά στην απόκτηση του 28χρονου άσου και σιγά – σιγά αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να τον δουν να μετακομίζει στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X