Η Wikipedia έντυσε ήδη τον Βάργκας στα κιτρινόμαυρα

Η Wikipedia έντυσε ήδη τον Βάργκας στα κιτρινόμαυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas wikipediaΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε το σημερινό ραντεβού του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βουλγαρία με τον εκπρόσωπο του Ρόναλντ Βάργκας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να φορέσει ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα τη φανέλα με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες εξελίξεις από τις δύο πλευρές για το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα, η πιο γνωστή σε όλο τον κόσμο ιστοσελίδα, σε θέματα αναζήτησης πληροφοριών, η “Wikipedia”, έχει ήδη προσθέσει την ΑΕΚ στην καριέρα του Βάργκας. Όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί στις Καράκας, Μπριζ, Άντερλεχτ, Μπαλικεσίρσπορ και από το 2015 στην ΑΕΚ. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είναι πάντα αξιόπιστες. Ίσως όμως να έχει τη σημασία της αυτή η πληροφορία, την ημέρα μάλιστα που ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης προγραμμάτισε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X