Λαγός: "Ισοπαλία σαν ήττα"

ΦΩΤΟ από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lagosΕμφανώς στεναχωρημένος από το γεγονός ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι φίλοι της ΑΕΚ τον αποδοκίμασαν έντονα, ο Παναγιώτης Λαγός αποχώρησε από το γήπεδο της Ριζούπολης. Έξω από τη θύρα των επισήμων βρίσκονταν εκείνη την ώρα τόσο φίλαθλοι του Απόλλωνα όσο και της Ένωσης, οι οποίοι πήγαν προς το μέρος του οι μεν για να του πουν ένα “μπράβο” λόγω της προσπάθειας που κατέβαλλε και οι δε (σε αντίθεση με όσους βρέθηκαν στην εξέδρα των φίλων του Δικεφάλου πίσω από τους πάγκους) να του δώσουν το χέρι. Ο ίδιος αρκέστηκε να τους πει: “Τι συγχαρητήρια μου λέτε; Σαν ήττα είναι έτσι όπως πήγε το ματς για εμάς”.

Σε ότι αφορά τους 2-3 φίλους της ΑΕΚ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αντίδραση που είχαν οι οπαδοί της Ένωσης ειδικά τη στιγμή της αλλαγής του: “Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση”, είπε και αποχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X