«Εξαιρετική η ΑΕΚ, έργο του Δέλλα»

«Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ θα πάρουν την άνοδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vosniadisΓια την εικόνα της ΑΕΚ (συνολικά) φέτος μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι η εικόνα της ήταν έργο του Τραϊανού Δέλλα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης είπε «Σπουδαίο ματς έγινε και ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ζητούσαν τη νίκη και οι δύο ομάδες. Οργανώσαμε καλά το παιχνίδι μας. Το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Προηγηθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο θέλαμε να δημιουργήσουμε πάλι προβλήματα στην ΑΕΚ. Δύο αδράνειες στο β’ ημίχρονο μας στέρησαν την χαρά της νίκης. Μια νίκη που δικαιούμασταν απέναντι στην ΑΕΚ φέτος. Μας μένει η πικρία για το αποτέλεσμα. Μπράβο στα παιδιά μου, δώσαμε την μάχη μας. Σε κάθε λεπτό. Πολύ ευχαριστημένος από όλους είμαι, πάμε να βρούμε βαθμούς και στο επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον Δέλλα, έχει κάνει εξαιρετική ομάδα. Οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές στα πλέι οφ και δύσκολα κερδίζει κάποιος. Μπορεί η ΑΕΚ να μην είναι αυτή που ήταν, έχει παίξει γεμάτη χρονιά και τα πήγε με επιτυχία. Έργο του Τραϊανού αυτή η ΑΕΚ. Πάμε να πάρουμε την 3η θέση και παίζουμε όπως πρέπει τελευταία. Όταν πας στο 88’ δεν αφήνεις χώρους, είναι καλοί παίκτες και σουτάρουν στοχευμένα».

Από την πλευρά του, ο Βασιλαντωνόπουλος είπε «Έγινε δυνατό ματς ανάμεσα σε καλές ομάδες. Μας μένει η πικρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Πάμε στο επόμενο ματς».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X