«Μιλάμε με την ΑΕΚ για τον Βάργκας»

«Μιλάμε με την ΑΕΚ για τον Βάργκας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargasΤο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του διεθνούς μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα, Νικολάι Ζέινοφ.

Επίσης, ο ατζέντης του 28χρονου παίκτη αποκάλυψε πως εντός της εβδομάδας θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της «Ένωσης», στην οποία θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχουν πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παράλληλα, ο Ζέινοφ επισήμανε πως το «κιτρινόμαυρο» πρότζεκτ ταιριάζει στα «θέλω» του πελάτη του.

«Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ και γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ρόναλντ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εκεί πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει και η μεταγραφή», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του Βάγκας στην «Ώρα των σπορ» και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με ιστορία και πρότζεκτ που μας έχει παρουσιαστεί ταιριάζει και στα ”θέλω” του Ρόναλντ. Εφόσον η ΑΕΚ θέλει τον Βάργκας, αλλά και ο Βάργκας να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, θεωρώ πολύ πιθανό να έρθουμε σε μία συμφωνία. Όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχουμε».

Καταλήγοντας, ο Νικολάι Ζέινοφ τόνισε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού: «Ο Βάργκας είναι ένας διεθνής παίκτης, ποιοτικός και ελεύθερος, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η ΑΕΚ. Η προοπτική της Ελλάδας δείχνει πολύ καλή για τον Ρόναλντ και μετά τη συνάντηση που θα έχουμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ θα συζητήσουμε και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X