Πασχαλίδης: «45 χρόνια ίδια ομάδα, ΑΕΚ»

Πασχαλίδης: «45 χρόνια ίδια ομάδα, ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pasxalidis20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην ελληνική δισκογραφία γιορτάζει ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής – ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Και η γιορτή, τί άλλο θα μπορούσε να είναι, από μια μεγάλη συναυλία, προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων, με τίτλο ένα στίχο από δικό του τραγούδι, που συνοψίζει εμπειρίες και προσδοκίες ενός εικοσάχρονου εμπνευσμένου κύκλου καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Μια συναυλία, που πολύ σύντομα έγινε… δύο !

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ, 5 & 7 ΙΟΥΝΙΟΥ – «Ό, τι Αγαπάς δεν Τελειώνει».

Πώς να χωρέσεις άλλωστε 20 χρόνια τραγούδια σε μια μέρα;

Που δεν είναι ακριβώς 20 όπως μας εξηγεί, μιλώντας στο Web TV του Mega, ο Μίλτος Πασχαλίδης. Τα 20 χρόνια αναφέρονται στην προσωπική του δισκογραφία, καθώς ουσιαστικά στο τραγούδι μετρά 25 χρόνια, υπολογίζοντας από την εποχή που ξεκίνησε παρέα με τους Χαΐνηδες.

Ήταν το 1990. Όπως δηλώνει όμως, από τότε δεν αισθάνεται να έχει μεγαλώσει. Αντίθετα, με την ίδια νεανική ορμή ετοιμάζεται να δώσει το φετινό καλοκαίρι, και μετά τις δύο συναυλίες στο Θέατρο Βράχων, συνολικά 30 συναυλίες, αρχής γενομένης από την Αθήνα.

“Θα είναι δύο γιορτές, με όλους τους φίλους καλεσμένους” λέει για τη διπλή συναυλία στο Θέατρο Βράχων, για την οποία επέλεξε ως τίτλο έναν στίχο του τραγουδιού του “Ακόμη σ’ αγαπώ”, που υπογράφει ο Θ. Παυλάκος. “Ήθελα -δηλώνει στο web tv του Mega- να έχει έναν τίτλο αυτή η συναυλία. Και έτσι όπως ζούμε σε μια περίεργη κατάσταση όλοι, ήθελα να υπάρχει κάτι αισιόδοξο σε αυτόν τον τίτλο. Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει!”.

Για την άλλη μεγάλη του αγάπη, το βιβλίο, ο Μίλτος Πασχαλίδης λέει ότι από εκείνα που έχει διαβάσει πρόσφατα ξεχώρισε το “Έθιμα ταφής” της Hannah Kent, δηλώνει λάτρης του Stephen King και αποκαλύπτει ότι στο μυαλό του δουλεύει ήδη το 4ο κατά σειρά μυθιστόρημά του. “Έχω μια ισχυρή ιδέα, αλλά δεν την έχω βάλει στο χαρτί ακόμη” λέει λακωνικά.

Για εκείνον, πάντως, “η μεγαλύτερη αγάπη” είναι η κόρη του, που ήρθε πριν από 6,5 χρόνια και άλλαξε και τη ζωή του και τον ίδιο. “Μετά τη γέννηση της κόρης μου είμαι άλλος. Ήμουν άλλος πριν και είμαι άλλος μετά” λέει χαρακτηριστικά.

Το “μότο” του για τον έρωτα; “Κάθε φορά καινούργια λάθη, όχι τα ίδια”. Και σταθερή… αξία στη ζωή του, η ομάδα του, η ΑΕΚ. “45 χρόνια ίδια ομάδα, ΑΕΚ. Πολλά αλλάζουν, η ομάδα δύσκολα”.

Όσο για την πολιτική κατάσταση, για να την περιγράψει επιλέγει να δανειστεί τον τίτλο της ταινίας του Θόδωρου Αγγελόπουλου “Τοπίο στην ομίχλη”.

Τι φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία για τον μαθηματικό που πολύ γρήγορα κέρδισε αμετάκλητα η μουσική;mega_LARGE_t_53761_1356592

Σπουδαίες και δημοφιλείς μπαλάντες, δυνατά λαϊκά τραγούδια, ήχους ηλεκτρικούς, επιτυχίες που τραγουδήθηκαν από πολλούς και αγαπήθηκαν από άλλους τόσους: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές Συνήθειες, Τα μπλουζ της Άγριας Νιότης, Βυθισμένες Άγκυρες, και φυσικά το Στα Είπα Όλα.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει βεβαίως πολλά ακόμη να μας πει και να μας τραγουδήσει.

Μόνος ή παρέα με εκλεκτούς φίλους.

Στο Θέατρο Βράχων, 5 & 7 Ιουνίου μαζί του τραγουδούν συνοδοιπόροι του στίχου και της νότας. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Θάνος Μικρούτσικος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, Γιώτα Νέγκα, Νότης Μαυρουδής και η Μιρέλλα Πάχου.

Εξίσου παρόντες θα είναι οι μεγάλοι …απόντες από τις δύο συναυλίες στο Θέατρο Βράχων. Με τον τρόπο που πάντοτε είναι. Τα τραγούδια, τους στίχους, τις μουσικές τους. Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκης Αλκαίος, Μάνος Ξυδούς, Μάριος Τόκας.

«Ό, τι αγαπάς δεν τελειώνει»…

Πηγή: megatv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X