Περιμένει στη…γωνία για τον Σα, το σκέφτεται για Τζιμπούρ, στη λίστα και ο Αρς

Παιχνίδι με τον χρόνο για το «μπαμ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

orlando sa-ορλαντο σαΜέχρι τώρα οι αναφορές στα μεταγραφικά της ΑΕΚ αφορούσαν τον τερματοφύλακα, τις θέσεις της άμυνας, τα δεκάρια και τους εξτρέμ. Φαίνεται όμως, πως σιγά – σιγά θα έρθει σε πρώτο πλάνο και η προοπτική απόκτησης σέντερ φορ. Αλλωστε, είναι δεδομένο πως η Ενωση θα κινηθεί το καλοκαίρι για έναν «κανονιέρη», ενώ ίσως υπάρξουν και δύο προσθήκες στην επίθεση.

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, παραμένει ο Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος δείχνει τάσεις φυγής από τη Λέγκια Βαρσοβίας και στην Ενωση περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να μπουν ξανά στο κόλπο. Πάντως, με αξιώσεις κοντά στο 1 εκατ. Ευρώ από τους Πολωνούς και ακόμα μισό εκατ. Ευρώ από τον Σα, δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν και τις εξελίξεις στο θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ. Πληροφορίες από την Κύπρο φέρουν τον ΑΠΟΕΛ να θέλει την παραμονή του Αλγερινού «μπόμπερ», αλλά με μειωμένες αποδοχές. Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κάνει την κίνηση της και το σκέφτεται, έχοντας παράλληλα και άλλες λύσεις όπως ο Ολλανδός Αρς που σας αναφέραμε χθες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X