«Λύμπε» εν δράσει (ΦΩΤΟ)

«Λύμπε» εν δράσει (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

img_0360_mediumΣτο Ναύπλιο την Κυριακή 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων του Νόμου Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη” (ΣΥΚΑΦΙΑΡ).

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο  Δ.Α.Κ. Ναυπλίου είναι ο Πανναυπλιακός και οι “Φίλοι Βαζέχα”. Το αποτέλεσμα  ήταν προκαθορισμένο ,προσφορά στους ανθρώπους που μάχονται κάθε μέρα για τη ζωή.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώθηκε από τον Πανναυπλιακό και την Ακαδημία ’98, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, του Δήμου Ναυπλιέων, του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και τοπικών επιχειρήσεων. Οι παλαίμαχοι άσσοι της μπάλας που  έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση αλληλεγγύης είναι οι εξής: Κριστόφ Βαζέχα,  Μάρκος Βελλίδης, , Στρατός Αποστολάκης, Σωτήρης Κυριάκος , Στέλιος Γιαννακοπουλος , Άγγελος Μπασινάς , Νίκος Λυμπερόπουλος ,  Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιώργος Καραγκούνης, Σταύρος Τζιορτζώπουλος ,  Σπύρος Σίσκος, Φωκίων Χατζηφώρος , Διονύσης Αθανασοπουλος , Θωμάς Βασιλείου,  Σταύρος Αμανατίδης και Αρκάδιος Βαζέχα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Νεκτάριος,οι βουλευτές Δ.Κοδέλας και Γ.Ανδριανός,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος ,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα αθλητισμού Β.Σιδέρης,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π. Λέντζος και εκπρόσωποι του  Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων του Νόμου Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη” (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.).

img_0256_medium img_0327_medium img_0338_medium_3

Πηγή-φωτογραφίες: argolidaportal

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X