Προτάθηκε για την επίθεση της ΑΕΚ το ολλανδικό «κανόνι», ο 31χρονος Σγιόερντ Αρς

Προτάθηκε για την επίθεση της ΑΕΚ το ολλανδικό «κανόνι», ο 31χρονος Σγιόερντ Αρς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ars-αρςΗ ΑΕΚ κινείται έντονα για την ενίσχυση στην επίθεση, όπου όλα δείχνουν πως θα υπάρξει κίνηση για δύο φορ. Με ανοιχτές τις υποθέσεις των Τζιμπούρ και Σα, στην Ενωση ψάχνουν και κάποιες ακόμα επιλογές από αυτές που έχουν προταθεί στη λίστα τους. Όπως είναι και το «κανόνι» από την Ολλανδία, ο 31χρονος Σγιόερντ Αρς. Ο έμπειρος φορ είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη Ναϊμέγκεν, έχοντας σκοράρει 28 φορές σε 35 παιχνίδια.

Ο Αρς είναι ένας παίκτης που όπου και αν έχει παίξει, έχει αποδείξει πως έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Με τη Γκόου Αχέντ Ινγκλις είχε 33 γκολ σε 74 ματς στη διετή παραμονή του, αριθμούς που επανέλαβε με θαυμαστή ακρίβεια την επόμενη διετία στη Ρούζενταλ. Με την Τσβόλε το 2010 είχε 28 γκολ σε 33 παιχνίδια και ακολούθησε η Λέφσκι Σόφιας (έξι γκολ σε 14 ματς), η κινέζικη Τέντα (13 γκολ σε 29 ματς) και οι τουρκικές Κόνιασπορ (επτά γκολ σε 14 ματς) και Καρσίγιακα (εννιά γκολ σε 35 ματς).

Η Ναϊμέγκεν με τον Αρς πρωταγωνιστή κέρδισε την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο 31χρονος άσος θα ήθελε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, που θα του έδινε περισσότερες ευκαιρίες για να πρωταγωνιστήσει. Το όνομα του βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, υπάρχουν εικόνες από αναμετρήσεις του και είναι στην ευχέρεια των «κιτρινόμαυρων» εάν θα προχωρήσουν σε κίνηση απόκτησης του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X