Βοσνιάδης: "Να κοουτσάρω εγώ, όχι ο κόσμος"

Βοσνιάδης: "Να κοουτσάρω εγώ, όχι ο κόσμος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vosniadisΙκανοποιημένος από το τρίποντο και τη γενικότερη παρουσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το 3-1 με την ΑΕΛ στη Ριζούπολη. O Απόλλωνας θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ την Τετάρτη στη Ριζούπολη (19:00).

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ασχολήθηκε ξανά με τον κόσμο των «κυανόλευκων», υπογραμμίζοντας πως ναι μεν τους θέλει δίπλα στην ομάδα, αλλά χωρίς να μπαίνουν σε… τεχνικά ζητήματα ζητώντας να παίζει η ομάδα επιθετικά.

«Μία ακόμη νίκη για μας, νομίζω δικαιούμασταν το αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Βγήκαν αυτά που σχεδιάσαμε, αλλάξαμε το σχηματισμό μας, παίξαμε με δύο φορ. Εκμεταλλευτήκαμε το αρχικό μούδιασμα του αντιπάλου και πετύχαμε δύο γκολ σε στημένες φάσεις, παρόλο που κάναμε λάθος και δεχθήκαμε τέρμα λίγο πριν από το ημίχρονο…

Εν συνεχεία ευτυχήσαμε να βάλουμε και τρίτο τέρμα, αλλά μετά πιστεύω ότι δεν ήμασταν καθόλου προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε περισσότερο το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, είναι πολύ κοντά το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος. Δείχνουμε αυτή τη στιγμή ότι κρατάμε την τρίτη θέση, έχουμε και την ισοβαθμία απέναντι στον αντίπαλο που παίζαμε σήμερα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Λάρισα και στο συνάδελφο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας συμπαραστέκεται, αλλά κάποιες στιγμές ξεφεύγει και, ενώ έχουμε σχεδιάσει κάποιες στιγμές να πιέζουμε πάνω, κάποιες να δίνουμε γήπεδο και να περιμένουμε να κάνει λάθος ο αντίπαλος, φωνάζει να βγούμε μπροστά. Δεν χρειάζεται, έχουμε δώσει κατευθύνσεις, ας υποστηρίζει μόνο, γιατί το ‘‘βγείτε μπροστά, βγείτε μπροστά’’ μόνο πρόβλημα μπορεί να μας δημιουργήσει. Είναι κάτι που μπορεί να μπερδέψει… Τους θέλουμε δίπλα μας, αλλά τα τεχνικά τα δίνουμε εμείς, γιατί εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και σχεδιάζουμε την ομάδα. Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον κόσμο που μας βοηθάει. Θα είμαστε όπως πρέπει για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση μέχρι το τέλος», είπε στην αρχική τοποθέτησή του ο 54χρονος κόουτς.

Πηγή: a-sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X