Αγγαρεία στην Κόρινθο

Αγγαρεία στην Κόρινθο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panahaiki-aek-παναχαικη-αεκΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ισως ορισμένοι να είχαν επηρεαστεί από το τριήμερο και να πίστεψαν πως πήγαν στην Κόρινθο για εκδρομή. Αλλοι πιθανότατα δεν είχαν κίνητρο και δεν είχαν τον ρυθμό που χρειαζόταν. Όπως και να έχει, η ΑΕΚ έκανε αγγαρεία στην Κόρινθο απέναντι στην Παναχαϊκή. Πραγματοποιώντας εκ νέου προβληματική εμφάνιση, οι «κιτρινόμαυροι» απογοήτευσαν με την εικόνα τους και έσωσαν απλά την παρτίδα με το γκολ του Κρισάντους, αποφεύγοντας τουλάχιστον την ήττα.

Ηταν αναμενόμενο με την «πειραματική» 11άδα που παρέταξε η ΑΕΚ, πως θα έλειπε η συνοχή και η άνεση στην επιβολή του ρυθμού. Ωστόσο, ακόμα και έτσι δεν περίμενε κάποιος την κάκιστη εικόνα των «κιτρινόμαυρων». Μια ομάδα δίχως αρχή και τέλος, με τεράστιες αδυναμίες σε όλες τις γραμμές: η άμυνα έμπαζε από παντού, το κέντρο αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει και η επίθεση ήταν αναιμική. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ο Καραγκιολίδης ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας σε φάουλ του Μπουντόπουλου και η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις από το 6ο λεπτό.

Η Ενωση προσπάθησε να συνέλθει από τον σοκ και να απαντήσει, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό και η κίνηση που θα έδινε μια οργανωμένη προσπάθεια. Η ΑΕΚ συνέχιζε να λειτουργεί δίχως σχέδιο μέσα στο γήπεδο, αδυνατούσε να κάνει 3-4 συνεχόμενες σωστές μπαλιές, διατηρούσε απλά μια ανούσια κατοχή της μπάλας. Εχοντας πολύ ευάλωτα νώτα, δεχόταν συνεχώς κόντρα επιθέσεις από την Παναχαϊκή και απαιτήθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις οι σωτήριες επεμβάσεις του Καραγκιολίδη για να μην ανοίξει η ψαλίδα.

Επιθετικά, ο Ντακόλ είχε κέφια αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Τα άκρα δεν υπήρχαν, καθώς τα μπακ δεν ανέβαιναν και βέβαια οι Ζόριτς και Γροντής που χρησιμοποιήθηκαν ως εξτρέμ, μόνο τέτοιοι δεν είναι με αποτέλεσμα να συγκλίνουν συνεχώς προς το κέντρο. Μόνο στο τελευταίο 10λεπτο η ΑΕΚ κατάφερε να πιέσει την Παναχαϊκή και να δημιουργήσει κάποιες φάσεις στην εστία του Παπαδόπουλου, αλλά δίχως να φτάσει στο γκολ.

Ο Δέλλας προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση με την έναρξη του δευτέρου μέρους, περνώντας τον Αραβίδη στη θέση του αρνητικού Φαγιέ (ο Γροντής έπαιξε ως δεύτερος αμυντικός χαφ, με τον Αραβίδη αριστερά στην επίθεση). Η είσοδος του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ και οι αλλαγές συνολικά στην ομάδα βελτίωσαν άμεσα την εικόνα των «κιτρινόμαυρων». Η Ενωση έκλεισε την Παναχαϊκή στην περιοχή  της και είχε καλές στιγμές με Ντακόλ (50’), Κρισάντους (52’) και το δοκάρι του Σαρρή (53’).

Η πίεση της ΑΕΚ δεν είχε συνέχεια, αλλά το γκολ που έψαχνε ήρθε. Για να συμβεί αυτό απαιτήθηκε η σωστή αντίδραση του Ντακόλ, με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Παπαδόπουλου να παίρνει τη μπάλα και να τη γυρνά για τον Κρισάντους, που με καρφωτή κεφαλιά την προώθησε στα δίχτυα. Ωστόσο, αυτό το γκολ δεν βοήθησε την ΑΕΚ να φορτσάρει. Οι πολλές διακοπές και ο εκνευρισμός που υπήρχε στο γήπεδο (αποκορύφωμα η δεκάλεπτη διακοπή ελέω Κούγια), δεν επέτρεψαν να υπάρχει ρυθμός και οι φάσεις γίνονταν με το…σταγονόμετρο.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Σοϊλέδης, Σβάρνας (74’ Λαμπρόπουλος), Σαρρής, Ανάκογλου, Φαγιέ (46’ Αραβίδης), Ζόριτς (69’ Κορδέρο), Ντακόλ, Γροντής, Κρισάντους

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Μασούρας, Στεργίδης, Χοτζάλι (74’ Χούσα), Μπουντόπουλος (63’ Γκαντιάγκα), Μαρουκάκης (83’ Κυβελίδης)

Ο διαιτητής Γιάχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σαρρή (16’), Γροντή (44’), Αραβίδη (49’), Σοϊλέδη (90′), Αναστασόπουλο (15’), Μασούρα (45’), Μπουντόπουλο (49’), Κοντοχρήστο (80’)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X