Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος, γιορτάζει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavrosΗ ΑΕΚ πέρασε δύο χρόνια έχοντας να αντιμετωπίσει δύο «τέρατα», τις δύο χαμηλότερες κατηγορίες που έπρεπε να ξεπεράσει χωρίς απώλειες. Βρέθηκε εκτεθειμένη στον κίνδυνο, αλλά τα κατάφερε. Και όπως τόνισε ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος στο enwsi.gr. «Έπρεπε να περάσουμε από τη Σκύλα στη Χάρυβδη για να φτάσουμε ως εδώ, εκεί που δηλαδή ανήκουμε».

Ο ο πρώτος των πρώτων, ο κορυφαίος Ελληνας σκόρερ όλων των εποχών, κλείνει σήμερα τα 61 του χρόνια και θέλησε να σβήσει κεράκια μέσω του enwsi.gr, μιλώντας για τι άλλο, για την αγαπημένη του ομάδα. Την ΑΕΚ που υπηρέτησε για πολλά χρόνια, με τα κατορθώματα του να μνημονεύονται ακόμα και σήμερα.

«Η επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, μας έφερε μεγάλη χαρά. Ζήσαμε δύο χρόνια τον εφιάλτη των μικρών κατηγοριών, αλλά επιστρέψαμε εκεί που ήταν πάντοτε η ΑΕΚ».

Ο Μαύρος ξεκαθάρισε ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα και πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να φτάσει και πάλι στη κορυφή.

«Έχω ξαναπεί ότι εμπιστεύομαι όλα τα άτομα που βρίσκονται στο σύλλογο. Όλα από ότι φαίνεται κυλούν μια χαρά. Νομίζω ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθέναν τι χρειάζεται. Η ομάδα πιστεύω θα είναι έτοιμη για πρωτάθλημα και να μας δώσει μεγάλες χαρές. Το σημαντικό είναι και εύχομαι να ξεκινήσουν παράλληλα και τα έργα στο γήπεδο με γοργούς ρυθμούς και να δούμε το σπίτι μας».

Ο Μαύρος δεν δίστασε να σχολιάσει και το ενδεχόμενο να δούμε τον Νάτσο Σκόκο και πάλι με τα κιτρινόμαυρα.  «Μεγάλος παίκτης ότι και αν λέμε. Πρέπει να δούμε αν θέλει και ο ίδιος. Είναι από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουμε δει στα γήπεδα και μπορεί να κάνει τη διαφορά».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X