«Μην φεύγετε ρε, χάνω κομμάτι της ψυχής μου»

«Λύγισαν» στο τέλος Τσαούσης και Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1255702Συγκινημένος και έντονα φορτισμένος εμφανίστηκε ο Κώστας Σταματιάδης μετά το τέλους του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, ένας απο τους τελευταίους που έμεινε να τρέχει για το τμήμα, είδε σήμερα δύο ακόμη παιδιά της ΑΕΚ να σταματούν το χάντμπολ.

Μέσω του Facebook έδειξε την έντονη συγκίνηση του γράφοντας «Συγκίνηση , δάκρυα , κλάμα, ανατριχίλα για το τέλος εποχής . Αχ ρε ρουφιάνε χρόνε , δώσε λίγη παράταση ακόμα , μην σφύρας λήξη για τον ΦΑΝΗ και τον ΓΙΩΡΓΟ μου όπως σφύριξες για τον ΔΗΜΗΤΡΗ πέρσι . Δεν θέλω ρε να μείνω μόνος με τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ και τον ΓΙΑΝΝΗ , δεν μπορώ . Γράφω και έχω έναν κόμπο στον λαιμό και τρέχουν τα δάκρυα ποτάμι . Μαζί το κάναμε ρε μην φεύγετε , είναι σαν να χάνω κομμάτι από την ψυχή μου . Εύχομαι το τμήμα να υπάρχει αύριο , εύχομαι οι “μάγκες ” να υπάρχουν αύριο, εύχομαι να φύγει αυτί η πουτ… η νύχτα και να ξημερώσει ελπίδα , κουράγιο και συνέχεια για το χάντμπολ της ΑΕΚάρας . Όσο για μένα μέχρι αύριο δεν θέλω να μιλήσω σε άνθρωπο , δεν γουστάρω , δέκα χρονιά είναι αυτά ρε παιδιά , μια ολόκληρη ζωή , μάγκικη και αεκτζήδικη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X