Αρβανίτης: «Οι αναμνήσεις της δεκαετίας»

Από Δευτέρα σε ρυθμούς ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis-Γιάννης-Αρβανίτης-ΑΕΚΟ Γιάννης Αρβανίτης έκανε έναν μίνι απολογισμό της δεκαετίας που βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΚ. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ποσειδώνα μίλησε στο ART TV και σχολίασε όσα συνέβησαν στην καριέρα του, αλλά μίλησε και για το μέλλον του τμήματος.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ενδιαφερθεί, δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι από όλα αυτά. Έχουν όμως υπάρξει αρκετά, έχει υπάρξει μια έντονη κινητοποίηση τον τελευταίο καιρό. Η διοίκηση Αλεξίου αυτό που έκανε στην αρχή της σεζόν το έκανε. Έδωσε τα λεφτά που υποσχέθηκε και αυτό είναι αισιόδοξο, ότι και την επόμενη χρονιά μπορούμε να συνεχίσουμε με την ίδια βάση. Το ξαναλέω, είναι τόσο εύκολο να λυθούν αυτά μέσα σε μια μέρα, όσο και δύσκολο στην ΑΕΚ».

Για τη δική του δεκαετία:

«Σκέφτομαι μόνο τα δέκα χρόνια που πέρασα. Συμπυκνώθηκαν οι αναμνήσεις αυτής της δεκαετίας, με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, τον Κώστα Σταματιάδη, τεράστιος χαντμπολάνθρωπος και ΑΕΚτζής, Ο Χάρης ο Διαμαντάρας, οι συνεργάτες μου , ο Στέλιος ο Αλεπουδέας ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτός πρώτος και να είμαι εγώ δεύτερος. Είναι εξίσου ικανός, ίσως και ικανότερος απο εμένα. Ο κόσμος αυτός της ΑΕΚ που έφτιαξε μια πολλή ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα, μια σχέση εντυπωσιακή. Είμαι ευτυχισμένος με αυτό που έζησα με αυτούς τους ανθρώπους. Ο παλμός που ζήσαμε στην κερκίδα, που δεν υπάρχει. Και αυτή η συνεργασία με όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα που πέρασαν από την ομάδα, Έλληνες και ξένους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X