Ψάχνει ομάδα που θα δώσει προοπτική ο Μπουονανότε και η ΑΕΚ ποντάρει σε αυτό

Το enwsi.gr αποκαλύπτει: Σούπερ κόλπο θέλει η ΑΕΚ με τον Μπουονανότε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bouonanotte1-μπουονανοτεΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον σούπερ Ντιέγκο Μπουονανότε. Παίκτης μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας, που μπορεί να μην έχει τη λάμψη και τις προσδοκίες που τον συνόδευαν στο ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά παραμένει σε υψηλότατο επίπεδο. Μια περίπτωση δύσκολη, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις που επιχειρούν εδώ και εβδομάδες την Ενωση, μπορούν να την κάνουν εφικτή.

Ο Μπουονανότε αγωνίζεται αυτήν την περίοδο στην Αργεντινή με την Κίλμες. Ο δανεισμός του από τη Γρανάδα – δεύτερος για την τρέχουσα περίοδο – ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Αργεντινός θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Επειτα από διαδοχικούς δανεισμούς (στο Μεξικό μάλιστα είχε μετακομίσει οικογενειακώς με πολλές προσδοκίες), ο Μπουονανότε θέλει μια ομάδα που θα του δώσει προοπτική και σταθερότητα. Και η ΑΕΚ ποντάρει σε αυτό.

Βέβαια, στη μέση υπάρχει και η Γρανάδα. Αν και οι Ισπανοί περιμένουν τον «μικρό μάγο» για την προετοιμασία, φαντάζει απίθανο να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Αντίθετα, θα ήταν θετικοί σε μια προοπτική αποχώρησης του, ακόμα και με κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Αυτό θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την ΑΕΚ, που φαίνεται πως έχει βρει δίαυλο επαφής με τον Αργεντινό παικταρά και μπορεί να τον φέρει στην Ελλάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X