Η μεγαλύτερη δοκιμασία του Μπουονανότε

Η μεγαλύτερη δοκιμασία του Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotte1Ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε το enwsi.gr. Ο 27χρονος Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία είχε εντυπωσιακή απόδοση και μια εξαιρετική πενταετία (2006-11), τραβώντας τα βλέμματα των Ευρωπαίων.

Ωστόσο, στη ζωή του υπήρξε μία στιγμή που άλλαξε πολλά. Μια μέρα που τον σημάδεψε οριστικά, αλλά ο ίδιος είχε τύχη (μέσα στην ατυχία του) και απέφυγε το χειρότερο.

buonanotte-choqueΤον Δεκέμβριο του 2009, ο Μπουονανότε οδηγούσε το αυτοκίνητό του, παρέα με τρεις φίλους του, ωστόσο επηρεασμένος από την κακοκαιρία, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο. Οι φίλοι του τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ εκείνος ανασύρθηκε από το όχημα σοβαρά τραυματισμένος, με κατάγματα σε κλείδα και βραχίονα, αλλά και ένα τραύμα στον δεξί πνεύμονα.

Ο Μπουονανότε είπε στους πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν, πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια πέρασε 12 μέρες στην εντατική και τους επόμενους 7 μήνες μακριά από τα γήπεδα ώστε να αναρρώσει, ενώ ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει το σοκ της απώλειας των καλών του φίλων.

buonanotteΔούλεψε πολύ με ψυχολόγο, ενώ είχε στήριξη από την οικογένειά του, αλλά και συμπαίκτες του όπως οι Ματίας Αλμέιδα, Αριέλ Ορτέγα και Γουίλι Καμπαγιέρο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει για το γεγονός: «Δεν θα μπορέσω να είμαι ποτέ ξανά απόλυτα ευτυχισμένος. Όμως έχω λόγους για να ζω. Τα παιδιά μου, η οικογένειά μου είναι το κίνητρο και μέσα σε όλο αυτό με έχει βοηθήσει πολύ η γυναίκα μου».

Ένας από τους λόγους που ο Μπουονανότε έφυγε από την Αργεντινή και σταθερά επιδιώκει να αγωνίζεται εκτός αυτής, είναι γιατί αρκετός κόσμος γύρω του και επίσης τα media της χώρας, δεν τον βοηθούν να αφήσει πίσω του αυτό το συμβάν.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X