Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ταϊντέρ που παραχωρείται από την Ίντερ

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ταϊντέρ που παραχωρείται από την Ίντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SASSUOLOΜετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη Σασουόλο, όπου είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ, ο Σαφίρ Ταϊντέρ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και μία απ’ αυτές είναι η ΑΕΚ. Αυτό αναφέρει η ιταλική La Stampa για τον Αλγερινό αμυντικό μέσο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τη νέα σεζόν.

Στα 23 του χρόνια, ο διεθνής Αλγερινός έχει ήδη τέσσερις γεμάτες σεζόν στο Καμπιονάτο, ωστόσο η Ίντερ τον προορίζει για νέο δανεισμό τη νέα σεζόν. Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται και σύμφωνα με το δημοσίευμα εκτός της ΑΕΚ, τον παίκτη έχει βολιδοσκοπήσει ο Παναθηναϊκός, η Τορίνο και η Τζένοα.

O Ταϊντέρ θεωρείται ένας από τους 15 καλύτερους αμυντικούς μέσους στην Ευρώπη και κοστολογείται στα 6 εκατ. ευρώ. Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε Γκρενόμπλ, Μπολόνια, Ίντερ, Σαουθάμπτον (χωρίς να αγωνιστεί) και Σασουόλο.

Με την Εθνική του, ο Ταϊντέρ έχει 24 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ήταν παρών και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αγωνίστηκε στην ήττα με 2-1 από το Βέλγιο.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X