Στο πλάνο της Γρανάδα είναι η επιστροφή του Μπουονανότε για την προετοιμασία

Ήττα για Κίλμες, αλλαγή ο Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanote1Ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι αυτή την στιγμή ένας από τους μεγάλους στόχους της ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε το enwsi.gr. Ο Αργεντίνος “μάγος” έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει την Ένωση στις πλάτες του τη νέα αγωνιστική χρονιά και οι κιτρινόμαυροι παλεύουν την περίπτωση του εδώ και αρκετές ημέρες.

Όπως διαβάσατε, ο Μπουονανότε παίζει δανεικός στην Κίλμες από την ισπανική Γρανάδα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου της χώρας, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα του το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ έτσι και αλλιώς έχει να κάνει αρχικά με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να βγει και πάλι στην Ευρώπη και μετέπειτα  με τη Γρανάδα, την οποία πάντως ο Μπουονανότε θα προσπαθήσει να επηρεάσει για να τον αφήσουν να “ντυθεί” στα κιτρινόμαυρα, αν τελικά ο ίδιος το αποφασίσει.

Ο Αργεντινός ανήκει σε ένα γκρουπ παικτών που έχουν δοθεί δανεικοί και θα πρέπει θα γυρίσουν, τουλάχιστον για να ξεκινήσουν την προετοιμασία με την ομάδα, άσχετα αν τελικά δοθούν και πάλι δανεικοί, ή αποφασιστεί να πωληθούν.

Η ΑΕΚ πάντως καιροφυλαχτεί και κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται, σε μια δύσκολη έτσι και αλλιώς υπόθεση, η οποία πάντως ότι γίνεται εύκολα αντιληπτό αξίζει τον κόπο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X