Η προσοχή του Σκόκο και της... ΑΕΚ στο ματς της Νιούελς με την Μπάνφιλντ

Σκόραρε πάλι ο Σκόκο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scoccoΜέχρι πρότινος στην ΑΕΚ παρακολουθούσαν διακριτικά τα έργα και τις ημέρες του Νάτσο Σκόκο στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Όσο όμως οι “κιτρινόμαυροι” ανεβάζουν στροφές στην προσπάθεια να φέρουν πίσω τον “Υδραυλικό”, τόσο το ενδιαφέρον τους για τα πεπραγμένα του παίκτη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γίνεται όλο και πιο ζωηρό. Και μάλιστα η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που το ματς της Νιούελς με την Μπάνφιλντ είναι σημαντικό για τον Σκόκο, αναγκαστικά τραβά και την προσοχή της ΑΕΚ.

Για τον “Υδραυλικό” το παιχνίδι αυτό έχει σημασία. Εκείνος περιμένει να επιστρέψει στην ενδεκάδα και οι οπαδοί της Νιούελς περιμένουν απ’ αυτόν να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική της μιζέρια. Ακόμα και ο προπονητής Τόλο Γκαλιέγο, που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σκόκο, περιμένει από τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να παίξει καλά και να του σώσει το κεφάλι. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, πιθανόν να αποτελέσει απαρχή εξελίξεων στη Νιούελς. Και γι αυτό και ο Σκόκο, που ακόμα και αν φύγει δεν θέλει να αφήσει πίσω του καμμένη γη, έχει όλην προσοχή του στραμμένη στο συγκεκριμένο ματς. Το ίδιο και η ΑΕΚ καθώς οι άνθρωποι της γνωρίζουν πως μπορεί το παιχνίδι αυτό να αποτελέσει την θρυαλλίδα των εξελίξεων στη Νιούελς και κατ’ επέκταση στο μέλλον του “Υδραυλικού”. Αφήστε που θέλουν να περάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να πιέσουν τον Αργεντινό για μια απάντηση κυρίως στο ερώτημα αν βλέπει θετικό το ενδεχόμενο επιστροφής.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X