Το enwsi.gr αποκαλύπτει: Σούπερ κόλπο θέλει η ΑΕΚ με τον Μπουονανότε!

Το enwsi.gr αποκαλύπτει: Σούπερ κόλπο θέλει η ΑΕΚ με τον Μπουονανότε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bouonanotte1-μπουονανοτεΗ ΑΕΚ κινείται μεθοδικά και με προσοχή στις μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές αδιαμφισβήτητης ποιότητας. Η Ενωση έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και όπως αποκαλύπτει το enwsi.gr, επιχειρεί το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του σούπερ Ντιέγκο Μπουονανότε. Του 27χρονου μικρού μάγου από την Αργεντινή, που με τις «υδραυλικές» κινήσεις του ενθουσιάζει τον κόσμο και είναι από τα πλέον δυνατά ονόματα των τελευταίων ετών.

Η υπόθεση του Μπουονανότε δουλεύεται με προσοχή από την ΑΕΚ εδώ και πολλές μέρες. Ο Αργεντινός άσος ανήκει στην ισπανική Γρανάδα, αλλά αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην πατρίδα του με τη φανέλα της Κίλμες (11 συμμετοχές με ένα γκολ). Στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στη μεξικάνικη Πατσούκα (11 ματς). Στην Ευρώπη έχει παίξει σε Μάλαγα και Γρανάδα, αλλά εκεί που έκανε όνομα ήταν στην Αργεντινή με την τεράστια Ρίβερ Πλέιτ (105 συμμετοχές με 25 τέρματα σε έξι χρόνια).

Ο μικρός το δέμας (μόλις 1.63 ύψος) αλλά θαυματουργός με τη μπάλα στα πόδια «μικρός μάγος», ολοκληρώνει την παρουσία του στην Αργεντινή στο φινάλε του πρώτου γύρου. Η ΑΕΚ προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, είτε ως ελεύθερο – αν βρει συμφωνία ο Μπουονανότε με τη Γρανάδα – είτε ως δανεικό. Ο Μπουονανότε αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά είναι ένα δεκάρι με σπάνια τεχνικά χαρίσματα και φοβερές πάσες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X