Μπουγαϊδης για Κέρκυρα

Μπουγαϊδης για Κέρκυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bugaidisΑλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς ήρθαν στην πορεία τα πράγματα για τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη, όταν το καλοκαίρι του ΄13 έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Γρανάδα.

Ο νεαρός στόπερ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ισπανική ομάδα και στο δεύτερο μισό της ίδιας περιόδου (2013-14) επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να αγωνιστεί για έξι μήνες ως δανεικός στον Αρη.

Επειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς, έφτιαξε βαλίτσες για την Πολωνία προκειμένου να παίξει στην Λέγκια Γκντανσκ.

Οι περιορισμένες εμφανίσεις του (12 συμμετοχές) τον έχουν βάλει εδώ και καιρό σε νέες σκέψεις επαναπατρισμού και σε συνεργασία με τον εκπρόσωπό του, κινείται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση το τελευταίο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η Γρανάδα, που διατηρεί τα δικαιώματά του και τον έστειλε δανεικό στην Λέγκια.

Μια φορά, στην Ελλάδα από ομάδες (αδειοδοτούμενες και μη αδειοδοτούμενες) που ψάχνονται για στόπερ, άλλο τίποτα!

Κάτι που γνωρίζει ο 22χρονος στόπερ και ο εκπρόσωπος του, έχοντας ήδη χτυπήσει την πόρτα σουπερλιγκάτων ομάδων.

Το όνομά του ποδοσφαιριστή άρχισε ήδη να κυκλοφορεί στην Κέρκυρα, ωστόσο εκτός από τους Φαίακες απασχολεί κι άλλες ομάδες που εξετάζουν με ενδιαφέρον την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Πηγή: marcaSL

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X