Ενδιαφέρει την ΑΕΚ ο Σταμάτης

Ενδιαφέρει την ΑΕΚ ο Σταμάτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÔÁÌÁÔÇÓ ×ÁÍÔÅÑ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ STAMATIS HUNTER  OLYMPIAKOS - PANIONIOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Η ΑΕΚ μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια των φετινών πλέι οφ, ωστόσο αυτό όχι μόνο δεν πτόησε την διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου, αλλά αντίθετα έχει δημιουργήσει επιπρόσθετο κίνητρο ενόψει της ερχόμενης σεζόν, σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. 

Σε αυτόν περίοπτη θέση έχουν οι Έλληνες παίκτες και ειδικά οι νέοι και ταλαντούχοι. Έτσι, βασικό στόχο αποτελεί ο Δημήτρης Σταμάτης του Πανιωνίου. Ο 19χρονος γκαρντ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων”. Ο διεθνής πλέι μέικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, όμως υπάρχει “buy out” κι επιπροσθέτως στη Νέα Σμύρνη είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν το ενδεχόμενο της πώλησης του. Αρκεί να εξοφλήσουν τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του.

Από κει και πέρα, ονόματα πολλών Ελλήνων παικτών υπάρχουν στη σχετική λίστα του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος, πάντως, δεν θα βιαστεί για να πάρει τις αποφάσεις του, καθώς θέλει αρχικά να ξεκαθαρίσει το υπάρχον ρόστερ.

Πηγή: sportit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X