Ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στην Ισπανία για μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ

Ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στην Ισπανία για μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÉËÏÂÁÍÏÂÉÔÓ ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ (ÖÉËÉÊÏ)Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να βρεθεί στην Ισπανία για να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μάλιστα θα έχει την ευκαιρία στην τελευταία αγωνιστική της Segunda Division, να δει και κάποιους παίκτες που έχει τσεκάρει.

Την επόμενη Κυριακή, 7 Ιουνίου, μια ημέρα μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο «Μίλο» θα δει από κοντά παίκτες που έχουν προταθεί στην Ένωση, προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Η αγορά της Ισπανίας είναι αρκετά γνώριμη στον Μιλοβάνοβιτς που πριν έρθει στην ΑΕΚ εργάστηκε με επιτυχία στην Λας Πάλμας. Έχει αρκετές γνωριμίες και αναμένεται να έχει επαφές και με μάνατζερ ποδοσφαιριστές.

Σκοπός του ταξιδιού του δεν θα είναι μόνο να παρακολουθήσει πολλούς αγώνες, αφού έτσι και αλλιώς όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα. Θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών που δείχνουν να ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.

Ένας εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι ο Ούρκο Βέρα, για τον οποίο το enwsi.gr σας ενημέρωσε ότι έχει προταθεί στους κιτρινόμαυρους. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για επιθετικό της Μιραντές που έχει σκοράρει 17 τέρματα και δείχνει εξαιρετική περίπτωση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X