Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ του χρόνου, σε φουλ επαφές για το «κιτρινόμαυρο» Γαλάτσι

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ του χρόνου, σε φουλ επαφές για το «κιτρινόμαυρο» Γαλάτσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kleisto-oaka-κλειστο-οακαΟι βάσεις για τη «Βασίλισσα» της νέας σεζόν αρχίζουν να τίθενται, με προτεραιότητα στις δομές. Από το enwsi.gr πληροφορηθήκατε για την επικύρωση της συμφωνίας με τον Ντράγκαν Σάκοτα που θα έχει την ευθύνη για τη δημιουργία της νέας ομάδας, ξεκινώντας αυτή τη φορά από κανονικές συνθήκες. Η ΑΕΚ προχώρησε ένα βήμα ακόμα και επισφράγισε και τη συμφωνία με το κλειστό στάδιο του ΟΑΚΑ, που θα φιλοξενήσει την ομάδα τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό, στο μυαλό του Μάκη Αγγελόπουλου υπάρχει η λύση του κλειστού του Γαλατσίου. Εχουν υπάρξει συσκέψεις, συναντήσεις, επαφές με την Πολιτεία ώστε να διευθετηθούν όλα τα προβλήματα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Πριν φτάσουν εκεί θα πρέπει να υπολογιστούν τα έξοδα για την ανακατασκευή του Γαλατσίου, ώστε να είναι ικανό να στεγάσει όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Βλέπετε, πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου είναι πέραν του τμήματος μπάσκετ, στο Γαλάτσι να βρουν στέγη τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αλλά και οι υποδομές του συλλόγου. Η ΑΕΚ συζητά για παραχώρηση του χώρου για τα επόμενα 20 χρόνια, αλλά όλα αυτά θα κριθούν στην πορεία των διαπραγματεύσεων. Το κλίμα είναι θετικό, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος. Και ως δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως του χρόνου η «Βασίλισσα» θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X