Ο Ισπανός Ούρκο Βέρα προτάθηκε στην ΑΕΚ

Ο Ισπανός Ούρκο Βέρα προτάθηκε στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

urko vera-ουρκο βεραΣτην ΑΕΚ ψάχνουν εδώ και καιρό για λύσεις στην επίθεση, καθώς όλα δείχνουν πως θα γίνουν δύο προσθήκες με σέντερ φορ. Στην «κιτρινόμαυρη» ατζέντα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και το όνομα του Ούρκο Βέρα. Πρόκειται για τον 28χρονο επιθετικό της Μιράντες, ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και προτάθηκε στην Ενωση ως μια λύση με εμπειρία και δυνατότητα στο εύκολο γκολ.

Η πορεία του Ούρκο Βέρα στα ισπανικά γήπεδα δείχνει έναν πολύ συνεπή φορ. Από τότε που με τη Λεμόνα πετύχαινε 13 γκολ σε 16 παιχνίδια προκαλώντας το ενδιαφέρον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο 28χρονος άσος έχει στενή επαφή με τα δίχτυα. Μπορεί να μην καθιερώθηκε στους Βάσκους – έπαιξε πέντε ματς, σκοράροντας μία φορά – αλλά σε άλλες ομάδες ξέρει πάντα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με τη Χέρκουλες είχε 11 γκολ σε 31 παιχνίδια και ακολούθησαν Πονφεραντίνα, Αλκορκόν, Εϊμπάρ.

Φέτος, έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε η άσημη Μιράντες να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, έχοντας σκοράρει 17 φορές σε 38 αναμετρήσεις. Είναι κλασικό φορ περιοχής, με ύψος 1,90 και δυνατότητα στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και στο άμεσο τελείωμα φάσεων. Ξέρει να παίζει καλά με την πλάτη, να ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του και βέβαια είναι πολύ ικανός με τη μπάλα στα πόδια. Στοιχεία που θα προσμετρήσουν στην ΑΕΚ, ώστε να αποφασίσουν εάν θα κινηθούν για την απόκτηση του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X