Με χατ-τρικ το αντίο του Τσιάρτα (VIDEO)

Με χατ-τρικ το αντίο του Τσιάρτα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

26 Μαΐου 1996, η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται, η ΑΕΚ αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας 87 φορές στις 34 αγωνιστικές, αλλά τερματίζει δεύτερη πίσω από τον Παναθηναϊκό με διαφορά δύο βαθμών (83/81). Ο Ολυμπιακός στη συνηθισμένη του εικόνα εκείνα τα χρόνια, παίρνει την 3η θέση με 65 βαθμούς.

Η ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη να αποχαιρετίσει δύο σημαντικές προσωπικότητες εκείνη τη σεζόν. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό και ο Βασίλης Τσιάρτας θα έκανε το βήμα για καριέρα στο εξωτερικό με τη Σεβίλλη. Στις 26 Μαΐου ο Τσιάρτας πέτυχε τρία γκολ στο 6-0 επί του Αθηναϊκού, τα οποία ήταν και τα τελευταία της πρώτης θητείας του στην Ένωση.

Ο Τσιάρτας είχε αποκτηθεί από τη Νάουσα τον Δεκέμβριο του 1992, ενώ μετά από 4 χρόνια στη Σεβίλλη, επέστρεψε στην ΑΕΚ το 2000 για να παραμείνει για μια τετραετία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X