Το enwsi.gr έχει τους διαλόγους με σημασία στο τετ α τετ του "Τίγρη" με τον Δέλλα

Στο…παιχνίδι και το «δίδυμο» για τον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Δέλλα να παραμένει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-bajevic-dellas-μελισσανιδης-μπαγεβιτς-δελλαςΤο κλίμα ήταν πανηγυρικό. Ισως όχι με την άνεση που αξίζει αυτή η ομάδα, αλλά το σπουδαίο είναι πως η ανηφόρα τελείωσε. Στα αποδυτήρια τα χαμόγελα ήταν πλατιά και έγιναν ακόμα πιο έντονα όταν παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε να συγχαρεί τους παίκτες για την επιτυχία της ανόδου και είχε θερμότατο τετ α τετ με τον Τραϊανό Δέλλα. Οι διάλογοι που είχαν οι δύο άνδρες, δείχνουν πολλά για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους και στη συνέχεια στράφηκε στον Τραϊανό Δέλλα. «Τράι συγχαρητήρια, όλα είναι οκ», είπε ο «τίγρης». Ο Δέλλας – όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη Τύπου λίγο νωρίτερα – απένειμε τα εύσημα στον Μελισσανίδη. «Σε εσάς αξίζουν τα συγχαρητήρια. Από εσάς ξεκίνησαν όλα», για να απαντήσει με απόλυτο τρόπο ο Μελισσανίδης. «Αφήστε με εμένα. Δική σας είναι η επιτυχία. Συγχαρητήρια και πάλι».

Ο Μελισσανίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη της ανόδου και την επικράτηση επί ενός ισχυρού αντιπάλου. Με τις νίκες πάντα φτιάχνει το κλίμα και αυτή η επιτυχία, η επιστροφή που όλοι περίμεναν καρτερικά επί διετία, δείχνει πως η ΑΕΚ προχωρά μπροστά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει μάλιστα από το enwsi.gr, το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι ο Δέλλας να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Αλλωστε, μετά τα αρχικά συγχαρητήρια οι δύο – μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς – έμειναν στο γραφείο του Δέλλα για να συζητήσουν και θέματα που αφορούν το μέλλον της Ενωσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X