Δύσκολα ο Χέρστον, πλησιάζει ο Κάρτερ στην ΑΕΚ

Η πληρότητα και οι επιλογές σε κάθε θέση «γεννούν» προσδοκίες για τελικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-wilbekin-sakota-χερστον-ουιλμπεκιν-σακοταΗ διατήρηση του Μαλίκ Χέρστον αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο. Αφενός μεν το κασέ του είναι πολύ υψηλό, αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας τις 600.000 δολάρια ετησίως, αφετέρου ο ίδιος θα προτιμούσε να επιστρέψει σε ομάδα Ευρωλίγκας και η «Ένωση» δεν είναι καν βέβαιο ότι θα παίξει στο Eurocup.

Με τον Αμερικανό φόργουορντ θα υπάρξει επαφή τις επόμενες μέρες με την ελπίδα να πειστεί να παραμείνει. Οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται ακόμη και να του προσφέρουν συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας (άνω των δύο ετών) για να χτίσουν πάνω του την ομάδα και να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση. Πάντως με τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ.

Δυσκολίες υπάρχουν και για τον Σκότι Γουίλμπεκιν, για τον οποίο έχει εισηγηθεί θετικά ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στα summer league προκειμένου να κερδίσει μια θέση στο ΝΒΑ. Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει όλο το καλοκαίρι, μέχρι ακόμη και το Σεπτέμβριο, και η ΑΕΚ δύσκολα μπορεί να τον περιμένει μέχρι τότε.

Για τον Ποπς Μενσά-Μπονσού δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια εφόσον τιμωρηθεί. Μέσα στην εβδομάδα (Τετάρτη ή Πέμπτη) ο Βρετανός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για την υπόθεση ντόπινγκ στην οποία εμπλέκεται και για την οποία επιμένει ότι είναι αθώος. Εφόσον αυτό αποδειχτεί και δεν τιμωρηθεί (ή αν η ποινή του είναι μικρή), τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει.

Στο μεταξύ, με τον Καρλ Ίνγκλις να μη συνεχίζει, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ φαίνεται να προβάρει τα κιτρινόμαυρα. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ κάνει εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, ενώ μετρά ήδη τρία χρόνια στην Ελλάδα έχοντας παίξει σε Ρέθυμνο και Πανιώνιο την προηγούμενη διετία. Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 30χρονου άσου θα υπάρξουν μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στους Έλληνες, ο Δημήτρης Κατσίβελης εφόσον αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό (λήγει το συμβόλαιό του) αποτελεί στόχο, ενώ είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν Ζήσης και Μπουρούσης, που ΚΑΙ μεγάλο κασέ έχουν, αλλά ΚΑΙ ζήτηση από ομάδες Ευρωλίγκας.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X