ΑΕΚ - Ηρακλής 1-0 (LIVE WEB RADIO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ηρακλής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÆÁÍÅÔÏÐÏÕËÏÓ ËÏÕÊÉÍÁÓ  ÁÅÊ - ÇÑÁÊËÇÓ (ÐËÅÉ ÏÖ FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ και χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στη Super League. Το enwsi.gr βρίσκεται ήδη στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταδώσει LIVE, μέσω Web Radio όλη την αναμέτρηση σε περιγραφή των Κώστα Τσίλη και Μανώλη Βογιατζάκη.

Στο ρεπορτάζ του αγώνα θα είναι ο Τάσος Καπετανάκος, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με την “λεπτό προς λεπτό” γραπτή σας ενημέρωση και ο Σταύρος Καζαντζόγλου με ρεπορτάζ πριν και μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αφήσει και πάλι εκτός αποστολής τους Ρόβα, Ντούνη και Πεταυράκη, αλλά και τον Καραγκιολίδη, ενώ μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε στην 20άδα ο Μιγκέλ Κορδέρο.

Για mobile εφαρμογές για την LIVE μετάδοση πατήστε ΕΔΩ

Για να ακούσετε την Web Radio μετάδοση του ματς, πατήστε PLAY στη μέση της παρακάρω οθόνης, όταν κάτω δεξιά δείτε την ένδειξη “LIVE”.


Live streaming video by Ustream

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X