Τα σήκωσε όλα η Λαμπρίνα

Τα σήκωσε όλα η Λαμπρίνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labrinaΜετά το Κύπελλο Ελλάδος μέσα στη Πυλαία, η Νέα Ιωνία κατέκτησε και το πρωτάθλημα στις γυναίκες στο χάντμπολ με 3-2 νίκες κόντρα στην Ορμή Λουξ. Ετσι, η Λαμπρίνα Τσακάλου (γνωστή για τα ΑΕΚτζήδικα αισθήματα της) με πέντε γκολ χθες, τα σήκωσε όλα φέτος στο ελληνικό χάντμπολ (έχει κληθεί και στην Μικτή Κόσμου).

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον 5ο Τελικό της Α1 Γυναικών η Νέα Ιωνία που νίκησε 28-18 την Ορμή Λουξ και με 3-2 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα η ομάδα της Νέας Ιωνίας πανηγύρισε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, αφού πριν λίγους μήνες είχε στεφτεί και Κυπελλούχος Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η Νέα Ιωνία εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 5ο τρόπαιο της (Κύπελλο 2012, 2013, 2015, πρωτάθλημα 2014, 2015) μέσα σε τρία χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X