Χέρστον παραμονής στη νέα ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xerston1Ο τραυματίας Μαλίκ Χέρστον έχασε τη σειρά με τον Άρη, κάτι που στοίχισε σημαντικά στην ΑΕΚ, η οποία προτίθεται να τον διατηρήσει στο ρόστερ της!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκα και απέδειξε πως άξιζε η υπέρβαση του Μάκη Αγγελόπουλου για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι διοικούντες την ΚΑΕ του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του και υπάρχει θετικό κλίμα για να κλείσει η υπόθεση με “happy end”.

Εξάλλου, δεν βρίσκεις κάθε μέρα τόσο ποιοτικούς παίκτες, με εμπειρία στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και προσφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Στα 28 του χρόνια ο Μαλίκ Χέρστον έκανε φοβερή χρονιά στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχοντας κατά μέσο όρο 14.9 πόντους (70% στις ελεύθερες βολές, 58% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα), 3.8 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 16.3 στο δείκτη αξιολόγησης!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X