Ρίχνει ματιές στο φινάλε της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τσεκάρει παίκτες ο Μιλοβάνοβιτς

Ο Τσαρλς θέλει να φύγει, οι "μνηστήρες" αυξάνονται και η Θέλτα το σκέφτεται
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

charles τσαρλς θέλταΟι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζονται με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να μη σταματάει ούτε μέρα να τσεκάρει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην Ένωση. Το γεγονός ότι γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι μάλιστα ένας από τους λόγους για τους οποίους απόψε θα έχει στραμμένα τα μάτια του στην τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου με εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ακόμα και σε ομάδες χωρίς υψηλούς στόχους που ενδεχομένως να αποτελέσουν αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις για την επόμενη σεζόν στον Δικέφαλο.

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και παραμένει στα υπόψιν του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι ο Τσάρλες της Θέλτα, για τον οποίο σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr εδώ και αρκετό καιρό. Εννοείται ότι δεν είναι ο μοναδικός. Ο Φέντε της Βαλένθια, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Κόρδοβα, αλλά και ποδοσφαιριστές των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή τους ακόμα και στην τελευταία αγωνιστική, βρίσκονται στο μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς, χωρίς να υπάρχει βιασύνη στις κινήσεις που θα γίνουν. Ενδεχομένως άλλωστε να προκύψουν και νέες μεταγραφικές ευκαιρίες από τις ομάδες που θα υποβιβασθούν με παίκτες – λαβράκια οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Super League.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X