Ρομάνο: "Ο κόσμος του Ηρακλή μου θυμίζει την Αργεντινή"

Ρομάνο: «Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

romanoΈνας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ηρακλή στην εξαιρετική φετινή σεζόν του είναι ο Ντιέγκο Ρομάνο. Στα 35 του δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά, ενώ δεν κρύβει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5 την Πέμπτη (21/5): «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι με την προσπάθεια που κάνουμε όλη αυτή την χρονιά. Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη χαρά με την παρουσία του στο γήπεδο. Η σωστή προετοιμασία οφείλεται στον κόουτς και τη διοίκηση. Κάναμε μια ομάδα με νέους και έμπειρους παίκτες και δυνατά αποδυτήρια που ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Για να καταφέρεις μεγάλα πράγματα πρέπει να έχεις δύναμη, ηρεμία στα αποδυτήρια. Όλοι κοιτάνε το καλό της ομάδας και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα.

Σίγουρα είμαι δικαιωμένος που επέλεξα τον Ηρακλή. Μαζί με τη γυναίκα μου αποφάσισα να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα και να απορρίψω άλλες τόσες και να αφήσω ένας μέρος στο οποίο ζούσα έξι ολόκληρα χρόνια. Όλα πήγαν καλά, όπως τα περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια που κάνουμε. Πάντα μπορώ να δώσω το καλύτερο και θα συνεχίσω να δίνω το 100% για την ομάδα μου».

Μιλώντας για το θέμα της άδειας, υποστήριξε: «Αν δεν πάρει άδεια η ομάδα, με τους παίκτες που έχουμε πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη, είπε: «Στην Ξάνθη είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, δυστυχώς πήρα κόκκινη κάρτα και ήμουν παρά πολύ στενοχωρημένος για αυτό. Ένιωσα όμως περήφανος για την προσπάθεια και τη στήριξη που είχαμε από τον κόσμο».

Αναφορικά με τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι μας αγκάλιασαν, μας βοήθησαν, είναι κάτι το φανταστικό αυτό που ζούμε και νιώθω συγκινημένος εγώ και η οικογένειά μου».

Σχετικά με τον κόσμο, σημείωσε: «Ο κόσμος του Ηρακλή είναι ανεπανάληπτος. Όταν μπαίνω στο γήπεδο, μου θυμίζουν τα χρόνια που έπαιζα στην Αργεντινή».

Όσον αφορά τον Σπύρο Παπαθανασάκη, επισήμανε: «Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές. Είναι απλός άνθρωπος, είναι κοντά στην ομάδα και έδειξε ότι θέλει το καλύτερο για τον Ηρακλή και μαζί με εμάς θα το καταφέρει».

Τέλος, για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ανέφερε: «Η δουλειά του κόουτς φαίνεται στο γήπεδο. Έχει σε όλους εμπιστοσύνη, έχει φτιάξει τα αποδυτήρια της ομάδας και σε αυτόν οφείλονται αυτά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X