Παίρνουν τα μέτρα τους στην ΑΕΚ για το πανό της ντροπής που ετοιμάζεται

Παίρνουν τα μέτρα τους στην ΑΕΚ για το πανό της ντροπής που ετοιμάζεται
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ImageHandler.ashxΣτην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν τίποτε να πέσει κάτω στην αδυσώπητη κόντρα με το σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον Ολυμπιακό. Και δεν αφήνουν να περάσει στα ψιλά, ούτε βέβαια το πανό της ντροπής που εμφανίζεται να ετοιμάζεται από οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου, με στόχο να χτυπήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, από την ΑΕΚ ήδη υπήρξε ενημέρωση με την αστυνομία ώστε να αποφευχθεί ακόμα και η είσοδος του πανό στο γήπεδο. Αλλωστε, πρόκειται για ζήτημα ιδιαιτέρως σοβαρό, με συνέπειες που μπορεί να φτάνουν πολύ ψηλά και για πολλά πρόσωπα, αφορώντας ακόμα και συνέργεια σε αξιόποινη πράξη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, η ΑΕΚ ζήτησε από την αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην εμφανιστεί ένα πανό με τόσο προσβλητικά μηνύματα σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο και αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, για πανό με αρνητικά μηνύματα μπορεί να διακοπεί ή να μην ξεκινήσει ένας αγώνας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X